duminică, 2 decembrie 2007

ORASUL LUI MOS CRACIUN

S-A DESCHIS ORASUL LUI MOS CRACIUN

In Sectorul 3 , in Parcul IOR, astazi s-a deschis cel mai frumos orasel dedicat celor mici- Orasul lui Mos Craciun.Toata luna decembrie Parcul din intersectia Baba Novac cu Campia Libertatii ii asteapta pe cei mici cu jocuri extrem de atractive, cu multe concursuri spectacole si cu o intilnire speciala-cu Mos Craciun.

Evenimentul este organizat de Primaria Sectorului 3 si de Kinder. Echipa ZURLILANDIA este acolo .

De luni pina vineri la casute va asteapta Craciunite si Spiridusi, intre orele 15-17 iar simbata si duminica de la 10 dimineata pina la 7 seara sunt deschise toate casutele si pe scena au loc spectacole dedicate celor mari si celor mici.

Ieri, in prima zi, au fost pe scena copii de la Bim Bam, Andantino. Fantezia, Teatrul Mim,Clubul Copiilor din Sectorul 3 si seara s-a incheiat cu un super recital Mircea Baniciu.Un eveniment dedicat parintilor si copiilor, un prilej de a petrece luna Decembrie cu zimbetul pe buze.Primarul Liviu Negoita a apasat butonul de la care s-au aprins peste 10.000 de beculete care fac din acest Parc cel mai luminos Orasel din Bucuresti in care domneste Veselia.

Niciun comentariu: